Restaurant Borsec – Mic dejun

SPECIALITATEA CASEI
Platou Faló | piept de pui la grătar, cotlet la grătar, frigărui, cașcaval pane 1 buc, sos cu usturoi, cartofi țărănești | 500 g | 48,00 |
Platou Csikós /1 persoană | slănină prăjită, cârnați prăjiți, ceafă la grătar brânză, cartofi natur, ceapă roșie | 650 g | 45,00 |
Platou Betyár / 2 persoane | șnițel, ceafă la grătar cârnați prăjiți, cartofi prăjiți | 1100 g | 90,00 |
Ciolan la grătar cu fasole și ceapă roșie | 400 g | 28,00 | |
Ciolan la grătar cu cartofi și sos de usturoi | 400 g | 30,00 | |
Papricaș de pui cu găluște | 400 g | 25,00 | |
Tocăniță de porc cu găluște | 400 g | 28,00 | |
Tocăniță de vită cu găluște | 400 g | 36,00 | |
Gulaș cu cartofi à la Borsec | 440 g | 22,00 | |
Gulaș cu fasole | 400 g | 24,00 | |
Ragout de pui cu ciuperci și smântână la tigaie | 200 g | 25,00 | |
Ficat de pui la tigaie | 200 g | 20,00 |
MIC DEJUN
Ochiuri | 3buc/100 g | 10,00 | |
Omletă | cu cașcaval | 100/50 g | 15,00 |
cu cârnați | 100/50 g | 14,00 | |
cu șuncă | 100/50 g | 14,00 | |
cu șuncă și cașcaval | 100/50/50 g | 17,00 | |
Mic dejun țărănesc | cârnați, slănină, brânză, ouă fiartă, ceapă roșie | 400 g | 22,00 |
Mămăligă cu cârnați și ochiuri | 400 g | 19,00 | |
Mămăligă cu slănină | 300 g | 16,00 | |
Pâine pane | 3 buc/200 g | 8,00 | |
Pâine pane cu cașcaval | 3 buc/250 g | 10,00 |
Adiționale mic dejun | Unt | 0,40 g | 4,00 |
Gem | 0,40 g | 3,00 | |
Miere | 0,20 g | 3,00 | |
Brânză | 100 g | 6,00 | |
Cașcaval | 100 g | 6,00 | Șuncă | 100 g | 5,00 |
Salam | 100 g | 5,00 | |
Slănină | 100 g | 6,00 |
Prețurile sunt exprimate în RON.